Islamic Widget

Followers

Tuesday, May 5, 2009

~saya budak baru belajar~

assalamualaikum... MySpace

emm..xda apa2 pun yang nak di cakap buat masa sekarang..saya sekadar ingin menurut arus semasa sebab ramai kawan2 seBio saya yang semakin ramai ada blog...terbit jugak rasa jeles dan teringin apabila melihat diorang berblog..haha..kira macam kata sorang kawan saya dalam blog dia yang bertajuk 'kenapa anda berblog' iaitu si ain,Saja ikut-ikut orang yang ada blog..tapi aku nak jawab ni ain.."aku berblog kerana aku jeles ngan ampa yang ada blog..hehe" (boleh terima tak?) =D
tapi,dah lama sebenarnya nak buat blog ni..tunggu masa yang sesuai je..ni sebab dah habis exam dan memang tak ada kerja nak buat, apa salahnya saya berblog..fs,tagged semua dah boring dah..cuba benda baru plak...hehe~
sebelum ni ada jugak yang ajak saya berblog..tapi disebabkan malas dan tak berapa minat menaip2 blog ni, aku bagi banyak alasan.."xreti la..malas la..tak best laa..xmenarik..blablabla"hehe..sekarang tengah rajin..lalala~

huhu~nak pilih nama untuk blog ni pun susah gila lah..nak pilih nama anak pun tak susah macam nih.(macam dah ada pengalaman je kan)hehhe..
akhirnya 'bahagia menanti' menjadi pilihan..knapa eh?saya pun tak tau kenapa..bahagia tu sebab nama saya kalau di translatekan dari bahasa arab ke bahas melayu ni, maksudnya 'yang hidup bahagia'..(bahagia ke?insya ALLAH..alhamdulillah..=D ) hehe..kira ambik inspirasi dari nama sendiri la yer..aci la kan..hohoho..
pastu..
emm..alasan lain kenapa pilih nama nih...apa ya?ni kira macam harapan jugak la..semoga bahagia menanti ku sepanjang hidup di dunia dan bakal kehidupan kat akhirat nanti..insya ALLAH..
MySpace

anyway,kepada semua bloggers...
sudi2 la bagi tunjuk ajar saya apa2 yang patut ye...
jasa korang akan sentiasa dikenang,,hehe..
buat kawan2 seBio saya kt UPSI@ warga Ibu Kandung Suluh Budiman, tih,ain fathihah,na,dayah dan semua yang ada blog lah..sudi2 la tunjuk ajar aku ya...

"saya budak baru belajar..lalala~" www.tips-fb.com
Post a Comment

4 comments:

ain fathihah said...

oooo

haaa!
awal2 buat blog dah ngumpat aku yerk!


hehe

tahniah

slmt berblog

ismiaisha said...

ain, mana ada aku kutuk ang...
aku puji la ang tu..
msti ang bangga kan...
xmau ngaku plak..
hehe~=D

time kaceh,...ang kira senior aku la...kena tunjuk ajar tau,cikgu!!
hehe~
=)

..cik hah.. said...

..wuuuuu ettttt..
..lalalala..
..senyap2 yaaa..

ismiaisha said...

haha~iye la cik hah oii..xkan la nak heboh2 plak kata aku wat blog..
nnti kang cik hah kalah plak dlm hal2 men'capub' nih,,hehe~

Link Within

Related Posts with Thumbnails