Islamic Widget

Followers

Monday, June 1, 2009

D.U.G.A.A.N..

~Salam Alaik~

wah..sudah lama saya tidak menjenguk laman yang tak seberapa ni..ada jugak peminat2 yang menunggu post terbaru saya yaa...terharunya.TERIMA KASIH kepada peminat2 ku..hehe~
sekadar gurauan buat pembuka bicara.. MySpace
ALHAMDULILLAH sudah 3minggu saya bercuti di rumah.sekarang ni saya balik UPSI sekejap untuk jadi fasi Bengkel Pembedahan yang akan bermula esok.saya sendiri pun xtawu macam mana perjalanan program tu..yang saya tawu,kena ajar budak2 sekolah tu macam mana nak bedah binatang untuk cari digestive and circulatory system.moga2 berjalan lancar..insya ALLAH..=) gerun jugak nak jumpa budak2 form 4&5 nih.xtawu la macam mana fiil diorang masa tu.saya ni dah la x berapa nak pandai la ajar2 orang ni.ajar orang2 reti la.haha.macam mana la nak jadi CIKGU esok2 ni kan..jadi cikgu yang cumel bleh la..haha(masuk lif naik sendiri kejap.wink2~) MySpace

anyway, tajuk entry saya tu sebenarnya nak cakap pasal dugaan hidup masa kat umah.walaupun hari tu memang xsabar2 nak balik umah,tapi bila kat umah terasa keboringan tahap CIPAN la.(jangan marah ye cikgu2 bahasa.ngee~)hari2 buat benda sama jer dari hari ahad sampai la jumpa hari ahad balik.boring gila.kalau kat umah ada internet takpe jugak.boleh jugak saya update blog kadang2 kan.tapi disebabkan kat umah takde internet,hari2 saya update cerita kat tv je la.hehe.kira ok la tu daripada asyik mencipta peta dan mengilang taik mata je kat umah.kn?kn? MySpace hehe~
tambah pulak,satu lagi dugaan yang agak besar jadi kat saya.(orang lain xtau la) laptop saya tiba2 je xboleh nak bukak lepas terpadam sebab elektrik kat umah takde masa tengok cerita korea.huhu..sedih xtau nak cakap la..tapi nak buat macam mana benda dah nak jadi..ni la orang kata dugaan kan..huhu~ MySpace di tambah lagi, saya tertinggal warranty card laptop tu kat stor kolej..lagi la merana kena tunggu sem depan ni baru boleh pi repair laptop tu..huhu..kesian kat laptop saya tu kena duduk dalam almari sekarang ni.tu la buat perangai lagi..tapi xpe la..setiap yang berlaku ada HIKMAHnya..ni pun saya guna laptop orang lain lepas buat muka kesian..haha..

"YA ALLAH,aku insan yang lemah..bila dugaan datang menimpa,aku sering berkeluh kesah..andai itu yang terbaik buatku,KAU tenangkan lah hati ini, menerima dugaan ini.moga bahagia menantiku di akhirnya,..AMIN.." (monolog diri) www.tips-fb.com
Post a Comment

2 comments:

f_aRa_aINa989 said...

ct...bahasa skema giler..minor bm pe??..ahaha

ismiaisha said...

haha~
bior la kat aku makcik aina oii..
bhasa kita kne jaga..nanti cikgu2 bahasa marah plak..ngee~
=D

Link Within

Related Posts with Thumbnails