Islamic Widget

Followers

Wednesday, October 7, 2009

saya suka itu~

Salam~

lama jugak saya x meng'update' blog selepas cuti raya lepas..memang virus malas semakin menyerang saya sejak akhir2 nihh..
lagik pulak, terasa macam saya membebel sorang2 saja dalam blog sebab bukan ada orang baca pun..huhu~

tapi

tadaaa~ tiba2 saya rajin nak membebel kat sini sebab saya dapat tahu ada jugak orang yang baca post2 saya...siap tanya lagik napa lama saya x update..hihihi~ wink* ;)

anyway, to my sahabat, thanks atas kesudian menjenguk laman nih...
thanks jugak sebab memberikan teguran kepada saya yang kadang2 terlebih dalam berbicara dan kelakuan..
thanks jugak sebab dah tunjukkan sedikit guide line untuk saya berkongsi perkara tentang saya..
thanks sangat sebab sudi tegur saya..
thanks a lot!~

MySpace


www.tips-fb.com
Post a Comment

3 comments:

ain fathihah said...

ceh cehh..

apa la hg..

aku baca tau tiap2 kali hg update

tpah said...

tgk 2
aku bg suh ang buang x buang2 pla....
oowooohhh

ismiaisha said...

to ain: ye ke ain..
wah~ terharu aku ang baca..hehehe~
aku pun slalo bce blog ang jgk!~
ngee~
=D

to tpah: xbleh la makcik..
aku syg gmbq tuhh..
huhu~
=P

Link Within

Related Posts with Thumbnails