Islamic Widget

Followers

Sunday, August 29, 2010

Aku memang cepat terasa hati..

Salam..

gambar ehsan dari en.google.


saat menulis entry nih, saya baru sudah membaca entry2 dari satu blog..ayat2 nya biasa2 sahaja tapi saya yang berjiwang sendiri..em, dalam erti kata lain, saya dalam mood hatiku.di.harajuku..
huhu~
ok,tak ada kena mengena..

lupakan pasal kisah belog itu..
yeah, saya memang jenis yang cepat terasa hati..even abah saya sendiri yang letakkan dalam borang masa nak masuk sekolah rendah dulu2 (sekolah tu kena interview dulu sebelum diterima masuk) yang saya nih jenis yang 'sensitif' orangnya..

em, mungkin juga masa yang tak tepat or dalam bahasa kampungnya wrong timing, sorang kawan saya menegur dalam YM. katanya untuk menginterview saya pasal fizik. spontan, jawapan saya, saya tak tahu apa yang saya tak tahu tentang fizik..huh, jawapan yang sekadar gurauan dibalas dengan agak pedas,

gadis 'kite': teruknya..a** bolehlah jugak bagitau apa yg dia xpaham..
haiyoo..bape fizik hg?

tssskkk..soalan yag menangkap sampai jantung, hempedu, limpa, hati dan semua yang sama waktu dengannya..mood syahdu yang dibawa selepas membaca entry2 syahdu tetiba buat saya rasa kecikkk jer..
tak perlu kot ko tanya macam tu cik gadis....aku terasa dikecikkan saat itu..hmm.

fuh, sabar ecah sabar..kawan engko gurau2 jer tuh..jangan sampai makan dalam pulak..
(perrgghh..aku memang sensitip ke wei??huhu)

ok lah, kepada kawanku, aku sedar sapa aku..
tu lah ko, tanya soalan sensitip macam tu bila aku tengah sensitip..uhuhu~

okess...mesti ada yang membaca entry nih spontan cakap 'lorhh..tu pun nak terasa..benda kecik je tuh'.,xpun, 'ek eleh..rilek ar nak gurau2 pun xbuleh' or 'ish3..macam tu pun bleh tangkap dalam'..
emm, walau apa pun cakapan korang, aku xkisah..sebab korang xdak dalam situasi itu..ecehh..
hihihi..ok, senyum balik..
(^^,)v

p/s: to cik gadis, aku xdek la terasa mana..cuma sentap je dengan ayat ko sejak2 ko duduk ngan org2 yg suka sentap nih..haha~

adios, amigos..peace, no war~~(ngeee)

Wassalam..
www.tips-fb.com
Post a Comment

4 comments:

ain fathihah said...

macam tau ja sapa gadis kite tu.

haha. dia yang menyentap hg, aku jugak yg disalahkan? ces.

ismiaisha said...

ain: hahahaha~
aku mna ada sebut nama ang pn..
ang yg sebut sndri..
hua3~
(^^,)v

f_aRa_aINa989 said...

ct: sorilah, terasake? kita cakap teruknya sebab hang cakap x paham pape....(bermaksud hang langsung x nak fikir 1pun)and waktu tu kita memang tengah nak siapkan edu tu. mungkin pressure ckit...

kalau hang cakap x ingat kita fahamlah x ingat...

sori kalau terasa..

kita selalu ingat orang lain buat kita terasa, tapi pernah kita ingat x sama ada kita sebenarnya buat orangtu terasa jugak??

selamat hari raya, maaf zahir batin..

ismiaisha said...

ngeee~
maaf zahir batin jugak...
(^^,)v

Link Within

Related Posts with Thumbnails