Islamic Widget

Followers

Friday, May 18, 2012

TEASER: Post-Convo Photoshoot.

Assalamualaikum.

Ada lagi gambar?? Haha. Haruslah. Banyak session tau saya photoshoot untuk konvo. (^^,) Yang ini hasil dari D'Jati Katering. Ini baru teaser butI really like it! Lepas ni boleh la ambik dia jadi official photographer untuk wedding saya pulak. Haha. *berangan*

Kami berlima ni adalah wanita2 pemalu. =.=' Jadi, memang la tak pandai bab-bab nak posing ni. Mujur photographer tu sporting dan bagi arahan satu persatu. Kalau tak, memang jadi macam patung cendana aje lah dalam gambar tu. Hehe.

Amacam? Hensem tak gambar ni? Weee~
www.tips-fb.com
Post a Comment

2 comments:

greenveined said...

brape kak sekali photoshoot tu?

ismiaisha said...

ain: 100 lebih gambar, kena byar RM80-90 mcm tu laa..pastu dpt gambar sorg sekeping saiz 8r, dia siap edit, dpt cd 1..kira ok la tu sbb kitorang byar sorg 20rgt je hari tu.. ^^

Link Within

Related Posts with Thumbnails