Islamic Widget

Followers

Saturday, January 23, 2010

Just for me...

Salam~

entry kali nih saya masih lagi dalam mode 'cintun'..
kalau lah 'kamu' bisa dedikasikan lagu ini untukku, pasti "i do" adalah jawapanku buatmu..
haha~

best giler ar lagu nih..memang sangat2 menyentuh perasaan dan jiwa bakul sesiapa yang mendengar especially wanita andai lagu ini didedikasikan dari sang suami buat sang isteri..

sebelum ini sering juga saya menggeleng2 saat sahabat saya azlina asyik mengulang2 bait patah"for the rest of my life" sebab pitchingnya agak lari..tak dapat saya menangkap lagu yang cuba disampaikannya..hehe~
then, beberapa hari lepas tu, na postkan lagu ni dalam facebook dan tag kan saya untuk video yang sangat2 touching dan best nih..
mungkin dia nak buktikan sendiri betapa sedapnya lagu ni kat kekawan yang selalu menggeleng or mungkin juga memandang enteng apa yang cuba disampaikannya.. (saya la tu..hehe)

sekarang baru saya tahu kenapa dia sangat suka lagu ni sebab saya sendiri sudah mengulang2 lagu ini hampir 1000x (ok,tipu) sejak pertama kali mendengarnya..
jujur saya cakap, kalau ada suami yang sudi nyanyikan lagu ni buat isterinya, pasti cinta yang diberi si isteri adalah cinta dari hati..bukan lagi pura2 atau cinta nafsu semata2..
kalau ada suami yang sangat menghargai isterinya seperti dalam lagu ni, pasti si isteri lebih lagi cintanya pada suami..
xpercaya? dengar lah sendiri dan kamu sendiri nilaikannya..
kalau kamu xsetuju, saya bagi 10sen!
haha~
(^_^)

istimewa dedikasiku buat mu..
insan yang walaupun ku tak tahu siapa kamu,
tapi ku tahu kau ada untukku,
yang bakal berkongsi suka dan dukaku..
yang bakal memimpinku menuju redhaMU..
yang bakal nyanyikan lagu ini buatku~

(kalau xnyanyi siap! ngee~)
sila hafal bait katanya elok2..nanti nak dengar..hik3~
bajet cam ada dah jer..
lalala~
perancangan tu penting ok! ^^

video
www.tips-fb.com
Post a Comment

10 comments:

amirah said...

uih mood cintun ek?
feewwitt..hak3

ak baru dgr lgu nie
lirik dia best

ismiaisha said...

hehe~
besa la..kn dok post sal bnda2 gini je sejak akhir2 nih..
ahaks~
:P

tau xpe..
sedap giler kn lirik dia..
:)

f_aRa_aINa989 said...

uhuk2...feeling like someone is in love...hehe...pas abg bid kawenkan..cam virus gatai tu dah melekat kat hangla..=p

uhuk2....pas dengar terus download..
boleh x??
haha....
laguni masuk dalam list lagu yang kita nak dengar...

p/s: nak suh dia hafal blh x??
hak3...

amirah said...

ooo..ct..
ada udang di sebalik mee
sat hang,

aina, jum kita terjahhhh!hak3

f_aRa_aINa989 said...

pa lagi mira...kluarkan rambaut kertak masing2..

melodi....hak3....

ismiaisha said...

aina: rasa cinta xsmestinya sbb gatai..cinta tu kan fitrah..
cuma kdg2 ditonjolkan,kdg2 x..

kalo cinta itu mksudnya gtai,aina awal g gtai dr aku la ekk??
hehehe~
:P

amik la lagu tu..buleh aih..bkn km yg cipta pun..hik3~
nk suh dia hfal? suh la kalo dia btol2 jd suami ang nnti..
tp msti dr ati,bkn sbb ang suh nyanyi..feel xsmpai nnti..
hahahaha~
:D

well,aku xpaham melodi ang tu..
mklumlah..aku bkn bdak seni..
hehe~
;)

mira: kt sbalik mee ada udang,kerang,ayam..
baik ang terjah cpat2..
hik3~
:P

f_aRa_aINa989 said...

weh ct...org guraujepun..apa daaa...

taula kalau kata kita bercintatu tu bukan tanda gatal...haih..

nak gurau pun susah daaa....

ehem2..x gatai eh..cuma seru dah sampai...=p

ismiaisha said...

haha~

sje nk ckap cmtu.pulang paku buah keras..keras x??hihihihi~ :P

dh smpai seru?
dh kwen bru smpai seru kottt..
hik3~ :P

mukhlisinalahuddin said...

salam..
hehe..agak jiwang la. dah bc buku 'Nota Hati Seorang Lelaki' karangn Pahrol Mohd Juoi? best jgk.
boleh dptkn d
http://www.stormreaders.net/Izzati

kat e-store ni byk jgk buku2 menarik.

ismiaisha said...

mukhlisinalahuddin: wsalam~
hehe..jiwang karat ke jiwang xkarat?
kui3~
:D

ok,tq for the info..
apa yg best psal buku tu?
hehe~
:)

Link Within

Related Posts with Thumbnails