Islamic Widget

Followers

Sunday, January 10, 2010

Selamat Ber....


Salam..

apa khabar semua..moga sihat2 semuanya, ya.. :)

Adoiii..penat baru balik dari KL tadi masih berbaki sekarang nih...best dapat join Family Day Ex-Maahadian kat UIA siang tadi..kira berbaloi jugak la perjalanan yang jauh nih sebab aktiviti memang best! kredit buat sang pengarah program dan yang seangkatan dengannya sebab program tu boleh dianggap berjaya jugak laa..
kn?kn?hehe~

tapi bukan pasal tu saya nak cakap kali ni...hehe~

okehhh..masih ingat entry terlatest saya sebelum nih?? alaaa..entry yang dah menimbulkan banyak kontroversi (bagi saya) dan dah buat sahabat2 saya mula syak dan terbau2 something2 dah..hehe..

dan..

dengan ini, saya ingin membuat pengakuan yang saya sudah sah akan bertuko status tidak lama lagik..alhamdulillah..

thanks atas doa kalian ya! :)

lepas nih,saya akan bertuko status or secara lebih tepatnya akan menambah status yang sedia ada sebelum nih sebab akan dapat ANAK SAUDARA!!~

hahaha..gotcha! :D

excited nih sebab nak dapat 1st anak sedara,ok..abang saya yang baru kawen bulan 11 hari tu, is going to be a father..murah rezeki dia,kan..hehe..sebelum nih asyik jeles ngan kekawan yang dah punya ramai anak sedara..best3~ semoga ada rezeki untuk itu..AMIN~

lastly, saya nak say sorry to all my pals yang dah 'risau lebih2' bila saya cakap akan bertukar status..macam2 soalan diorang tanya..
"ecah,ang dah berpunya ke?" (suzi tanya cam nak tlg cri someone utk aku je?haha)
"wei,ct..aku baca dlm blog ang kata nak tuko status..ang nak kawen ka?ka ang dah kapel?ngan sapa?" (gaya bz body dhihah kat family day td..ngee)
"hormon ecah dah melimpah ruah!" (statement yg paling xleh blah dr amy..huhu)
"ada org nak masuk minang awk ke?" (kan bagus kalo betul?hahahaha~)

ok2..kejap,saya rasa macam nak ketawa guling2 jer kat atas lantai sekarang..kelakar giler ar kekawan saya nih..walaupun saya memang saja2 wujudkan entry tuh, tapi saya tetap nak cakap SORRY sebab dah buat korang salah faham..hehe..jangan kecewa ya sebab saya masih belum mahu bertukar status 'single' itu lagik! ;)

to myself: Selamat Bertambah Status!!~ hehe

p/s: semalam baru kompem berita nak dapat anak sedara nih..sebelum nih dapat tau dari adik..bila dengar dari mulut tuan empunya badan dan melihat sendiri betapa berseri2nya bakal ibu dan ayah tu semalam, maka dah memang sah la saya akan dapat status baru!
Alhamdulillah~
cepat2..xsabar nak timang anak sedara nih..hik3~ :D www.tips-fb.com
Post a Comment

5 comments:

ain fathihah said...

tgk gmbar2 gathering mmas tu, fuh, mg mcm best ja

pengembara _cahaya said...

memg dh dijangka pon...
hahahaha......

amirah said...

hek eleh bikin saspen ja..
lau dh tuko status ap slhnya ye dok?hik3

p kl gak ek, kata ad progrm?

..Nor Fatihah.. said...

hekeleh cahh..ak tau la psl ang 2..kuikuikui i know u okey..kalo ak cite kat cni ang mrh x..ngeh3x

ismiaisha said...

ain: hehe~
ang dh tgk ke gmbr gathering tu?
awal dri aku nih..
amboi..
tp mmg best pun ar..
yg xbestnya,muka aku burn giler wei..
jgn xknal aku esok dh la..
uhuk3~
:(

pengembara: ye ke dh dijangka?
mcm mana leh jngka?
mana dpat idea jngkaan tu?
elehhh..
:P

mira: hahaha~
(gelak guling2)
aku mmg saja nak kasi suspen pun..
suspen eh?
aku dh berjaya!!!~
ngee~
:D

tih: xperlu kottt..
mu diam2 sudah..
aku sumbat gelembong buaya dlm mulut mu byak2 nnti kott..
:P

Link Within

Related Posts with Thumbnails