Islamic Widget

Followers

Thursday, January 7, 2010

Status oh status..

Salam~

wah! xsampai 3 jam dah update entry baru? hebat ecah sekarang nih..tahniah2..hehe~ :P

baru2 ni selalu saja saya tengok status kawan2 saya sudah bertukar2 dalam facebook diorang..
dari single jadi in a relationship..dari in a relationship jadi engaged or married..then,dari in a relationship jadi it's complicated plak..alala, gado la tu..hehe..pastu ada jugak yang dari in a relationship tuko jadik single balik..ish3..xdapat diselamatkan lagik..xpe, kalau ada jodoh xkan ke mana, kan..asalkan usaha tu ada,insya ALLAH.. :)

apa hal tiba2 cakap pasal status pulak ni???
saja saya nak timbul isu..penat tengok diorang asyik b'tuko2 status jerr..kan best kalo single..kui3..
sebenarnya kan..
xlama lagik saya jugak akan bertuko status..insya ALLAH kalau dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. :)
tapi apa kelas sebarkan kat FB,kan..sebarkan kat sini lagik best..haha~

Welcome to the club!! (",)

doa2 kan lah semoga rezeki untuk itu ada buat saya, ya!

(^_^)v www.tips-fb.com
Post a Comment

14 comments:

markonah said...

wow wow
pengakuan terhebat beb..hahah

AmeerKaromi said...

waaah,semua nak tukar status dah ni!!!
huhuu

takpa2,go on dulu..
ameer karomi lambat lagi... umow 30 bwu tukar status..
and dapat wedding of the year...

muahahahaa

amirah said...

insyaAllah ct ang sem 6 nanti kan2?ahakss

ismiaisha said...

markonah: hebat ke pengakuan ni?
jujur tu perlu..
:)

karome: peningkatan status dlm hidup..xnk ucap thniah ke?
ngee~
:D

mira: hehe~
tu trget main2 jer la makcik..
aina la nih yg suh..
hua3~
:P

ain fathihah said...

my status :

i'm not single but still available..

ahaks!

ismiaisha said...

ain: haha~
amboi..bg tau en.F kottt..
:P

tp xper..kita masih dlm mode mencari dan memilih..
kuasa memilih kan di tangan wanita..
hahaha~
:D

pengembara _cahaya said...

haha... tinggi target 2...

ismiaisha said...

pengembara: hehe~
please take note!
;)

pengembara _cahaya said...

sbb apa perlu take note?

ismiaisha said...

pengembara: xpa..
xmau take note pun xpa..
:)

pengembara _cahaya said...

dah benda x jelas, mcm mana nak take note sesuatu benda 2?
haha..

ismiaisha said...

hehe~
yela2..bnyak m'jwab btul dia nih..
:P

xpa,take note apa2 yg ptut,ok!
:)

amirah said...

ad drama sebabak kah di sini?ahakss

ismiaisha said...

mira: drama byak babak dah laaa..
hehe~
:P

Link Within

Related Posts with Thumbnails