Islamic Widget

Followers

Sunday, February 7, 2010

*Misteri...huhuhu~*

Salam..

dah pukul 2.46 a.m dan saya masih berjaga..well..tu dah jadi perkara biasa buat saya dan kekawan saya tido lambat sekarang nih..
lepas penat jual ice blended seharian di Festival Flora n Fauna KUO hari ni, malamnya terpaksa pulak saya mengadap lab report yang xpernah2 mahu menjauhkan diri dari saya..
fuhhh...
memang mencabar kredibiliti dan kesabaran saya saban hari!
uhuk3~

so,macam biasa lah kan..asal ngadap kerja,laptop mesti dibuka dan halaman 'mukabuku' juga mesti dihadap..biasa la tu kan..update berita+isu+gosip..kira busy sungguh la,lebih dari buzy nya saya mengadap kerja..
ahaks! :P

apa yang misterinya??
isk, sampai sekarang soalan tu masih xdapat saya jawab..saya sendiri hairan binti pelik bin ajaib dengan apa yang berlaku..x lena rasanya kalau saya tidur selagi saya x kongsikan kat sini..huh~

misterinya, status FB saya macam bertukar sendiri!
x percaya? saya jugak x percaya dan pelik..saya xpernah menukar status 'single' tu sampai sekarang dan tetiba status tu bertukar jadi,
"Siti is no longer listed as single"

sila klik utk besarkan..
bukti nih~
;)

wah2..sesedap vanilla choc ja FB nih dah tuko kan status saya..
tapi yang lebih pelik+ajaib, pada home saya xada pulak status 'in relationship' kat situ..

status tu mulanya dikomen oleh cik aina, tapi saya xambil kesah sangat sebab memikirkan yang dia lah pembuat onar..tapi rupanya telahan saya dah salah dan dia kata xdek kena mengena pasal tu..uhuk!~
then,baru tadi ada seorang kawan skype saya yang cakap status dalam FB saya memang 'in relationship'..tapi, xdapat pulak saya tengok dan ada kawan lain jugak yang xdapat tengok status tuh..

pelik kan..*konpius*
MySpace

ada sesiapa yang pernah jadi macam ni x??
boleh sesiapa tolong ceritakan pasal fenomena ni kat saya??
adakah kemungkinan ni 1 bentuk sabotaj buat saya?? (hak3)
dan..
kenapa saya dan kenapa pada saat ini hal ni terjadi????
aku keliru dan keluru..
huhu~
jawapan please~~~

www.tips-fb.com
Post a Comment

5 comments:

f_aRa_aINa989 said...

weyh ct..org dh ckp awal2...
x buatlah..
kita komen sbb kita perasan bndatu..

ehem..jap2..
rsnya misteri lagi baju merah kita aritu..
hak3..
tula ct..x nak caya..tgk..kan dia (org buniantu)balas balik....hik3....
~~=D

ismiaisha said...

haha~
aku seram wei...
konpius gilerr...
uhuk!~
;(

amirah said...

laa...bukan hg tukaq ka
sbb 2 ak tnya ang ri2 masa kita g kls ganti chem.."ct dh x single ek"

pastu ang cerita psl si syakirah*

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

uiks...

pelik gak kan?

p/s: jom tukar link

ismiaisha said...

mira:huhu~
aku ingt ang tnya sal gosip yg t'sebar luas dlm kelas eco...
gosip yg dicipta sndri oleh Dr.Husni..
huk3~
ntah2 FB de jmpa someone sesuai utk aku kottt??
hik3~
:P

kinakoyu: tu la kan..
memang pelik..
huhu~
jom2 tuko link..
:)

Link Within

Related Posts with Thumbnails